Despre noi

Cabinetul de avocatură A.M. Nistor a fost înființat în anul 2000. Noi măsurăm toți acești ani în experiență acumulată și autoperfecționare, în provocări acceptate și dovedite, în satisfacția celor pentru ale căror cauze am pledat cu succes, în mii de ore de muncă minuțioasă în care am investit toată priceprea și determinarea noastră pentru a duce la bun sfârșit până și cele mai dificile cazuri. În tot acest timp, cei care ni s-au alăturat, colaboratori sau clienți, au aflat că nimic nu este imposibil și că pentru orice problemă există cel puțin o soluție. 


În prezent, A.M. Nistor reunește o echipă bine echilibrată de profesioniști care gestionează cu abilitate, prudență, devotament, finețe și spirit inovativ problemele juridice ale clienților noștri.

Munca în echipă, comunicarea permanentă cu clienții, capacitatea de a ne identifica cu obiectivele acestora, promptitudinea și eficiența cu care acționăm în interesul clienților se află în centrul preocupărilor și activității noastre. Doar în acest fel putem menține activitatea noastră la cele mai înalte standarde de profesionalism.

Clineților noștri le oferim un pachet complet de servicii juridice, care include atât asistență și reprezentare în fața instanțelor judecătorești și arbitrale, naționale și internaționale sau în fata Curții Europene a Drepturilor omului, precum și în relațiile acestora cu diverse instituții și organisme ale statului, cât și asistență juridică.

În toate demersurile noastre și în tot ceea ce întreprindem pentru clienții noștri, garantăm respectarea confidențialității, asigurând un sistem eficient de protecție a datelor și informațiilor pe care aceștia ni le furnizează.

Fiecare caz acceptat reprezintă, pentru noi, un agajament față de clientul nostru prin care îl asigurăm de profesionalismul și dedicarea noastră în soluționarea cu celeritare și în condiții de legalitate a problemelor juridice pe care le întâmpină.

Poate cel mai important atribut care ne definește ca echipă este faptul că dincolo de calitățile și atuurile individuale, cu toții împărtășim aceași prețuire pentru valori precum respectul, corectitudinea, devotamentul față de lege și față de clienții pe care îi reprezentăm, profesionalism și exigență în domeniile noastre de competență, iar îndrăzneala de a deschide noi drumuri și capacitatea și dorința de a inova ne permit să facem posibil ceea ce poate părea, de cele mai multe ori, imposibil. 

Orice problemă, oricât de grea, are o rezolvare. Aceasta este filosofia care stă la baza întregii noastre activități.